Can Tintorer, ubicat a Molins de Rei, és una antiga masia catalana del segle XV, que conserva elements tant típics de la seva decoració com les bigues de fusta dels sostres i les voltes de pedra, potenciant l’ambient rústic que tant agrada als que visiten el restaurant Can Tintorer de Molins de Rei. Com a restaurant datem de 1970, amb més de 40 anys d’experiència dins el sector de la restauració. Disposem d’amplis espais en mig de la natura i jardins exteriors que envolten la masia, on el tracte familiar es respira en l’ambient.

Els nostres plats

Aquest és el lloc perfecte per gaudir de la cuina tradicional catalana. Amb els productes més frescos, elaborem deliciosos plats com les nostres especialitats, el xai al forn de llenya, els filets al pebre, i una amplia carta per escollir.

La nostra cuina és tradicional, catalana i amb els productes més frescos del mercat.

A Can Tintorer oferim un menú diari a part de l’amplia varietat de plats dels de tota la vida, amb les nostres especialitats com l’espatlleta de cabrit o de xai al forn de llenya, els cargols a la llauna, i gran varietat de carns a la brasa.

També tenim plats de temporada com els pèsols de Llavaneres, els calçots, les carxofes a la brasa o els rovellons i bolets variats i tot allò que pot despertar els vostres sentits per gaudir d’un excel·lent àpat. Tanmateix, també disposem de menús especials per grups i per qualsevol celebració o banquet.

A casa nostra cultivem gran part dels productes que oferim per obsequiar-vos amb productes ecològics i de primera qualitat.

Vins de les més importants DO’s, tant catalanes com nacionals i unes postres cassolanes i de gran qualitat.

Les postres artesanals, amb les millors matèries primes, com xarrups, rebosteria variada i les nostres especialitats casolanes com la Crema Catalana, les Trufes Gelades o el Pastís de Santiago.

Celebracions

Per últim, disposem d’espais per tot tipus de celebracions. Des de trobades familiars, reunions d’amics i festes d’aniversari, fins a sopars d’empresa o banquets, com noces, comunions i batejos.

Els nostres espais ofereixen salons reservats des de 14 persones, fins a la carpa amb una capacitat de fins a 150 comensals.